Red Wolf Gym

Funkcionális edzőterem

Szolgáltatások

#Startégia / #Weboldal / #Online kurzus / #Előfizetéses rendszer / #Weboldal karbantartás

Weboldal

A Kezdet

Az online jelenlétet erősítése volt a fő fókusz, amiért kezdetben a segítségemet kérték, ez azonban az együttműködés során sokkal komplexebb fejlesztési folyamattá nőtte ki magát.

A Folyamat

Az együttműködést, több részre osztanám.

Online jelenlét

A régi weboldal egy klasszikus kirakat oldal volt. Minimális forgalommal a Google-ból. Készítettünk egy új weboldalt, ami megfelelt a keresőoptimalizálás feltételeinek.

A folyamat során kiderült, hogy a megrendelő az én megítélésem szerint, képzettségei és szakmai múltja alapján hazánk egyik legfelkészültebb szakembere, dee erről, nagyon kevesen tudtak.

Egy külön weboldalt is tervezünk, amivel dedikáltan a személyes márkáját kívánjuk erősíteni. (külön projekt)

Új arculat is született, amit egységesen az összes felületen felhasználtunk.

Terem

A termet egy terepszemlével felmértük. Készítettünk egy listát a rendezendő, dolgokról (pl. gazt a portán, kirakat tisztítása, teremben található hibák javítása, fejlesztése stb…).

A teremkapacitást is megvizsgáltuk. Egy újrarendezés után, ahol csak az eszközöket rendeztük, sikerült elérnünk, hogy egy csoportban 40-50%-al több embernek jut hely.

Rendeztük a teremben történő folyamatokat, házirendet készítettünk, illetve csekklistákat a terem karbantartásához, takarításához.

Cég

Rendeztük a cég iratáramlását, adminisztrációját. Egyénre szabott pénzügyi rendszert vezettünk be.

A teremnek is készítettünk egy külön táblázatot, amiből, minden számunkra fontos adatot megkaptunk.

Ügyfélkiszolgálás

Éves naptár készült, amibe közösségi programokat ütemeztünk be a kliensek számára illetve fejlesztettünk egy oktatói és előfizetéses rendszert, amin keresztül a tagok fizethetik a havi edzés díját, és elérhetik a tagoknak járó anyagokat (edzés videók, dokumentumok, edzéstervek).

Így Értékeltek

Szükségem volt edzőtermem és az általam képviselt edzésirányzatok számára egy arculat és webfelület kidolgozására, így jutottam el Richardhoz.

Munkájáért a mai napig hálás vagyok, hisz egy ilyen munkát egyszer kell igazán jól elvégezni és utána csak szinten tartani és ezt ő hiánytalanul végrehajtotta.

Együttműködő, kreatív, segítőkész, illetve olyan marketing stratégiai tanácsokat is tudott adni, melyet mind a mai napig felhasználunk.

Ács Ferenc

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Mesélj nekem a projektedről, és ha tudlak benne segíteni, valósítsuk meg közösen!