LaptopGuru

Az előző cégem. Amiért érdemes mégis megemlíteni a referenciák közt, full online ügyfélszerzésből működött, amit én építettem fel, és üzemeltettem sikeresen, 10 éven keresztül. Itt mélyítettem el igazán a tudásom.

Szolgáltatások

#Startégia / #Weboldal / #Webáruház / #Landing oldal / #Weboldal karbantartás

Projekt éve

2008 – 2018 / utána eladtam

A Kezdet

2008-as válság árnyékában a nulláról kezdtem el építeni. A tevékenység, laptopok javítására specializálódott szerviz volt.

A Folyamat

2008ban éppen nem volt munkám és törtem a fejem azon, hogy miből legyen bevételünk, mert lakáshitelt és a napi megélhetést valamiből fedezni kellett.

Így az akkori online marketing tudásommal, kulcsszókutatás, néhány adw kampány és tevékenység tesztelése után, az adatok azt mutatták, hogy azokból a területekből, amikhez kompetenciám is van. laptopok javításába lenne érdemes belevágni.

Így belevágtam.

A 10 év alatt a full online jelenlétért én voltam a felelős. Először ebben is mindent magam csináltam, aztán mivel egybe nem tudtam senkinek kiadni (nem létezett akkor ilyen szolgáltató), egyféle projektmanagerként, alvállalkozókat összefogva üzemeltettem tovább évekig.

Itt tanultam meg igazán, komplexen, hogy mire is van szüksége egy kkv méretű cégnek. Mindent, nem más, hanem a saját pénzemet égetve.

Miket csináltam?

  • Weboldalt
  • Webshopot
  • Landing oldalakat, amiket teszteltem kampányokat
  • Automatizmusok, mert a manuális munka sokba kerül
  • Social jelenlét
  • Tudatos tartalommarketing, amivel eros poziciokat szereztünk, fontosabb kulcsszavakra az iparágba – forgalmunk jelentős része organikus látogatóktól érkezett

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Mesélj nekem a projektedről, és ha tudlak benne segíteni, valósítsuk meg közösen!