Csörgits Kinga

Csörgits Kinga alternatív szexuálterapeuta egyedülálló technikájával segít a hozzá fordulóknak egy tudatosabb (szexuális)élet megteremtésében.

Szolgáltatások

#Startégia / #Weboldal / #Webáruház / #Online kurzus / #Landing oldal / #Weboldal karbantartás

Weboldal

A Kezdet

Együttműködésünk indulásánál egy ingyenes felületen, összekattintott weboldala volt, ami nem teljesített jól. Ellenben social médián, aktív jelenléte már ekkor volt, amit jó érzékkel menedzselt egyedül.

A jó szakember általános kihívásával találkoztam: nehezen tudják megmutatni és átadni a szaktudásukat az online térben.

A Folyamat

Kingának nagy céljai voltak, amiket egy hosszabb együttműködés keretein belül lehetett csak megvalósítani.

Miután összeraktuk a stratégiát, neki is álltunk a kivitelezésnek.

Nehezítő tényező az érzékenyebb témakör volt. Szexualitást érintő tartalmak, azok természetétől függetlenül, nem hirdethetőek social platformokon. Mai napig zéró tolerancia van ezzel kapcsolatban.

Így itt csak organikus tartalmakra lehetett támaszkodni, és ezen keresztül növelni a követőtábort.

Lecseréltük a weboldalát. Az új technikailag megfelelt a kor követelményeinek, és a régivel ellentétben úgy terveztük kezdetektől, hogy keresőoptimalizálási szempontból is megfeleljen a céljainknak.

Mivel néhány terméket is árult már az indulásnál, ezeknek készítettünk egy webáruházat.

Az indulásnál még csak személyes konzultációk formályában dolgozott. Időnként offline, kiscsoportos programjai is voltak.

Az adminisztráció manuálisan történt, ami rengeteg időt igényelt Kingától. Ezért az új weboldalon keresztül automatizmusokat építettünk be. Bankkártyás fizetés, automata számlázás, időpontfoglaló rendszer. Radikálisan csökkentettük ezzel az adminisztrációval töltött munkaidőt.

Következő kihívás a személyes márka erősítése volt. Mivel az aktív követőtáboron kívül még kevesen ismerték, profi PR szakember segítségét hívtuk.

Ennek eredményeképpen egy több hónapos PR kampány segítségével, edukatív cikkeken keresztül szélesebb közönség is megismerhette Kinga munkásságát.

Ezzel új lehetőségek nyíltak. Médiák és új, potenciális partnerek jelentkeztek különféle együttműködésekre.

A keresztmarketing adta lehetőségeket is teszteltük. Olyan partnerekkel, akiknek a követőtábora között volt átfedés a miénkkel (ne felejtsük el, ezek mind csak ÉRTÉK alapon működnek).

Miután az alapokat rendeztük, olyan üzleti modellben is gondolkodtunk, ahol a bevétel felső korlátját nem szabja meg az eladható munkaórák száma. Az ötlet, csoportos foglalkozások indítása és digitális oktató termékek eladása volt.

A konzultációkra a jelentkezés nagyobb volt, mint amennyit Kinga ki tudott szolgálni, és ehhez párosult egy aktív követőtábor is, úgy gondoltuk érdemes ezeket az ötleteket tesztelnünk.

Az előkészületek után Kinga tesztelte a piacon mindezt. Működött. A sikeres teszt után nekiálltunk egy olyan oktatói felület fejlesztésének, amin keresztül, mind a csoportokon részt vett tagok és az oktatótermékek vásárlói is elérik az őket érintő anyagokat.

A növekedéssel viszont újabb kihívások jelentkeztek. Személyes hatékonyság, pénzügyek, folyamatok rendezése miatt, ​​profi cégfejlesztő szakembert hívtunk be.

Az ebből születő feladatokat pedig közösen dolgoztuk fel.

Ami mindenféleképpen elismerésre méltó, hogy ezt a brutál fejlesztési folyamatot munka és család mellett, két kisgyerekkel tudta megvalósítani. Ez elég baszó.

Mert egy ilyen folyamathoz rengeteget kell tennie a megrendelőnek is. Kinga rengeteget is tett érte, meg is lett az eredménye.

Kinga sikerének a titka az volt, hogy nincs titok. Helyette volt munka. Rengeteg munka.

Így Értékeltek

Richard a legjobb szakember a témában, akit ismerek. (Erre ő azt szokta mondani, hogy „ez nem bók, mert én vagyok az egyetlen szakember, akit ismersz”.) 😊

Jelzem ez nem igaz, több marketingessel is dolgoztam időszámításunk (Richardszámításunk) előtt.

Komolyra fordítva. Imádom. Számomra ő a tökéletes társ, ha marketingről van szó. Összeszedett, fókuszált, lényeglátó. Tapasztalt, a munkáját abszolút vállalkozói szemléletben végzi.

Ha elvállal egy projektet, a sajátjaként tekint rá. Megbízható, precíz igényes, profi szóval csupa szuperlatívuszokban tudok csak beszélni róla. (szívecske)

Én évek óta kerestem a megfelelő marketingest. A profilomból adódóan olyan emberre volt szükségem, aki átlátja a személyes márkaépítéssel járó kihívásokat, munkafolyamatokat. Aki tudja mit jelent vállalkozónak lenni, felépíti a legszexibb weboldalt.

Ért azokhoz a mindenféle fura háttérfolyamatokhoz, mint keresőizéoptimalizálás, meg ilyenek, áttol a tartalomgyártáson akkor is, ha hisztis drámakirálynőként könyörgöm egy hét szünetért.

Csak ajánlani tudom. Nagyon. Nagyon. Nagyon. (ha valódi eredményt akarsz és képes vagy dolgozni is érte)

Csörgits Kinga

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Mesélj nekem a projektedről, és ha tudlak benne segíteni, valósítsuk meg közösen!