Berger Fru

Masszázs | Jóga | Nőiség

Szolgáltatások

#Startégia / #Weboldal / #Landing oldal / #Weboldal karbantartás

Weboldal

A Kezdet

Már több mint 10 éve foglalkozott masszázzsal, kialakult klientúrája volt, régóta szeretett volna egy weboldalt, így talált meg.

A Folyamat

Új szolgáltatásokat szeretett volna indítani, ehhez volt szüksége weboldalra, illetve stratégiára.

Így Értékeltek

Ha hinnék a véletlenekben azt mondanám, hogy az sodort minket össze. De mivel nem hiszek, így csak áldom az eget, hogy bár nem kerestem marketingest mégis belebotlottam “A szakiba”.
Őszintén fogalmam sincs hol ér véget a marketing és hol kezdődnek az egyéb szakterületek, az viszont biztos, hogy sokkal többet kaptam Richardtól mint amit ez a szakterület lefed.

Széleskörű tapasztalatainak köszönhetően rengeteg mindent tanultam tőle arról is, hogyan szedjem rendszerbe az életem minden területét ahhoz, hogy a szakmám szolgáljon ki engem anyagilag és ne fordítva.

Segítő szakemberként végre tudom a hangomat olyan platformokon is hallatni, amiket ha felhasználóként előszeretettel használtam is, nem hittem hogy helyem lehet rajtuk.

Iránymutatással, bíztatással és volt hogy p*csán rúgással, de megtanultam a segítségével, hogy a kemény munka hosszútávon kifizetődik. Idővel pedig nem is kell már vért izzadni a sikerért, elég ha nem adod fel az álmaid. 🙂

Ezer hála és köszönet mindenért. (Szivecske)

Hemberger Fruzsina

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Mesélj nekem a projektedről, és ha tudlak benne segíteni, valósítsuk meg közösen!