Beast Factory

Több mint 10 éves háttérrel, sikeresen futó életmódváltó program. Offline modellről, online üzleti modellbe ültetése.

Szolgáltatások

#Startégia / #Weboldal / #Online kurzus / #Landing oldal / #Weboldal karbantartás

Weboldal

A Kezdet

Életmódváltó program, ami több, mint tíz éve sikeresen működik, de csak kiscsoportokban és csak offline. Ez a modellt szerették volna online formába ültetni.

A Folyamat

A több, mint 10 év alatt összegyűlt tudást és folyamatokat elkezdtük rendszerezni.

A cél egy olyan kurzusrendszer kialakítása volt, amin keresztül a főbb folyamatok automatizálva tudnak működni, ezzel is csökkentve az adminisztrációval töltött időt.

Az ügyfelek ezen keresztül elérhetik a saját edzésvideóikat, dokumentumainkat, segédleteket.

A korábbi, kirakatweboldal (one page) helyett készült egy új, ami a céljainkat is jobban támogatta. Erre felkerültek a működés alatt összegyűlt ügyféltapasztalatok és egy blog is.

Ötleteltünk a lehetőségeken, és továbbgondoltuk az egész koncepciót.
Mivel volt már egy márkanevünk (Beast Factory) és ügyfélbázisunk, ezért úgy döntöttünk, más programokat is fogunk készíteni az életmódváltó programon felül, és ezeket teszteljük.

A további fejlesztéseket meg a tapasztalatok alapján lépjük meg.

Így Értékeltek

Szükségem volt edzőtermem és az általam képviselt edzésirányzatok számára egy arculat és webfelület kidolgozására, így jutottam el Richardhoz.

Munkájáért a mai napig hálás vagyok, hisz egy ilyen munkát egyszer kell igazán jól elvégezni és utána csak szinten tartani és ezt ő hiánytalanul végrehajtotta.

Együttműködő, kreatív, segítőkész, illetve olyan marketing stratégiai tanácsokat is tudott adni, melyet mind a mai napig felhasználunk.

Ács Ferenc

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Mesélj nekem a projektedről, és ha tudlak benne segíteni, valósítsuk meg közösen!