Leveszem válladról a marketinggel járó kihívásokat, hogy cégedben, végre a lényeggel tudj foglalkozni.

Te tudod, hogy mit akarsz, én segítek abban, hogy ezt elérd. Rendezzük marketinged folyamatait és megvalósítjuk az ötleteidet, hogy a következő szintre tudj lépni.

A saját tapasztalataim is azt mutatták, hogy az működik igazán, ami személyre van szabva és támogatva van. Ezért olyan partnert találsz bennem, aki végig melletted van és végig is csinálja veled az adott fejlesztési folyamatot.

Ki Vagyok?

Az erősségem pont abban rejlik, hogy nem a klasszikus útvonalat bejárva sajátítottam el azt a tudást, amivel téged is támogathatlak.

Történetem, az alábbi gombra kattintva, jobban megismerheted. Ez könnyebben segíthet dönteni abban, hogy én lehetek e a megfelelő partner számodra.

Miben tudlak segíteni?

Inkább komplexebb kihívásokkal találnak meg. Emiatt viszont párhuzamosan csak néhány munkát tudok vállalni. Akár nulláról egy új projektet, akár egy meglévő átalakítását, fejlesztését, egészen az üzemeltetésig meg tudom valósítani. Az alábbi területekben tudok segíteni:

# Startégia

# Weboldal készítés

# Webáruház készítés

# Weboldal karbantartás

# Online kurzus rendszer

# Előfizetéses rendszer

# Landing oldal készítés

Ezt mondják rólam, akik már együtt dolgoztak velem

Képben van a nemzetközi trendekkel és a hazai állapotokkal.

Akinek szüksége van, független, szakértői véleményre, mindenképpen kérje ki a tanácsát, mert olyan észrevételeket fog kapni, amit gyakorlati tapasztalat támaszt alá.

Mentes minden szakértői és tanácsadói manírtól. A hétköznapi felhasználói szinten lévők is megértik a javaslatait.

Tomán József

Szükségem volt edzőtermem és az általam képviselt edzésirányzatok számára egy arculat és webfelület kidolgozására, így jutottam el Richardhoz.

Munkájáért a mai napig hálás vagyok, hisz egy ilyen munkát egyszer kell igazán jól elvégezni és utána csak szinten tartani és ezt ő hiánytalanul végrehajtotta.

Együttműködő, kreatív, segítőkész, illetve olyan marketing stratégiai tanácsokat is tudott adni, melyet mind a mai napig felhasználunk.

Ács Ferenc

Ha hinnék a véletlenekben azt mondanám, hogy az sodort minket össze. De mivel nem hiszek, így csak áldom az eget, hogy bár nem kerestem marketingest mégis belebotlottam “A szakiba”.
Őszintén fogalmam sincs hol ér véget a marketing és hol kezdődnek az egyéb szakterületek, az viszont biztos, hogy sokkal többet kaptam Richardtól mint amit ez a szakterület lefed.

Széleskörű tapasztalatainak köszönhetően rengeteg mindent tanultam tőle arról is, hogyan szedjem rendszerbe az életem minden területét ahhoz, hogy a szakmám szolgáljon ki engem anyagilag és ne fordítva.

Segítő szakemberként végre tudom a hangomat olyan platformokon is hallatni, amiket ha felhasználóként előszeretettel használtam is, nem hittem hogy helyem lehet rajtuk.

Iránymutatással, bíztatással és volt hogy p*csán rúgással, de megtanultam a segítségével, hogy a kemény munka hosszútávon kifizetődik. Idővel pedig nem is kell már vért izzadni a sikerért, elég ha nem adod fel az álmaid. 🙂

Ezer hála és köszönet mindenért. (Szivecske)

Hemberger Fruzsina

Richard a legjobb szakember a témában, akit ismerek. (Erre ő azt szokta mondani, hogy „ez nem bók, mert én vagyok az egyetlen szakember, akit ismersz”.) 😊

Jelzem ez nem igaz, több marketingessel is dolgoztam időszámításunk (Richardszámításunk) előtt.

Komolyra fordítva. Imádom. Számomra ő a tökéletes társ, ha marketingről van szó. Összeszedett, fókuszált, lényeglátó. Tapasztalt, a munkáját abszolút vállalkozói szemléletben végzi.

Ha elvállal egy projektet, a sajátjaként tekint rá. Megbízható, precíz igényes, profi szóval csupa szuperlatívuszokban tudok csak beszélni róla. (szívecske)

Én évek óta kerestem a megfelelő marketingest. A profilomból adódóan olyan emberre volt szükségem, aki átlátja a személyes márkaépítéssel járó kihívásokat, munkafolyamatokat. Aki tudja mit jelent vállalkozónak lenni, felépíti a legszexibb weboldalt.

Ért azokhoz a mindenféle fura háttérfolyamatokhoz, mint keresőizéoptimalizálás, meg ilyenek, áttol a tartalomgyártáson akkor is, ha hisztis drámakirálynőként könyörgöm egy hét szünetért.

Csak ajánlani tudom. Nagyon. Nagyon. Nagyon. (ha valódi eredményt akarsz és képes vagy dolgozni is érte)

Csörgits Kinga

Online marketing területén nem számítunk laikusoknak, ezért a legtöbb feladatot házon belül oldjuk meg. Ennek ellenére az audit alkalmával még így is tudott újat mondani, amivel kiegészíthettük éves marketing tervünket.

A megvalósításban is a mai napig tudunk rá számítani partnerként, amikor szükség van rá.

Ami tetszik, hogy a kezdetektől fogva kiemelt ügyfélként kezel, és nem egyszerű szolgáltatóként vagy külső tanácsadóként közelíti meg a problémákat, hanem kifejezetten a cégem szemszögéből vizsgálja meg az aktuális helyzetet, és személyre szabott megoldásokkal áll elő.

Ez a hozzáállása teszi lehetővé, hogy a Velük való együttműködés során nem látszatmegoldások születnek, hanem a cégem valóban szintet lép mind szervezettségben, mind profitban.

Winter Ádám

Blog

25 tipp, amivel javíthatod az online jelenléted

25 tipp, amivel javíthatod az online jelenléted

Mi az az online jelenlét egyáltalán? Annyi helyen olvashatjuk már, hogy mintha a jelentését is elveszítette a fogalom, mint mikor egy szót sokáig ismételgetünk. Az online jelenléted minden csatornád, minden felépített profilod, online branded összessége. Az, amit...

bővebben
6 SEO-technika, ami biztosan tönkreteszi a helyezésed

6 SEO-technika, ami biztosan tönkreteszi a helyezésed

A keresőoptimalizálás mára komplex feladat, amit ha rosszul végzünk, nem egyszerűen eredménytelenség a jutalom: egy weboldal rangsorolását hónapokra vagy akár véglegesen is tönkretehetjük. Megmutatunk néhány „black hat” technikát, melyek felett eljárt az idő vagy...

bővebben

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Mesélj nekem a projektedről, és ha tudlak benne segíteni, valósítsuk meg közösen!